Adatvédelmi tájékoztató

  1. Bemutatkozás

Az Interprodukt-2004 Kft(székhely: 6722 Szeged Kálvária sgt.30., adószám:13191360-2-06, cégjegyzékszám: 06-09-010152 Csongrád Megyei Cégbírósága által bejegyezve, honlap: www.izipakk.hu) elkötelezett a személyes adatok védelmének biztosítása iránt. Társaságunk, mint adatkezelő magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen tájékoztatás tartalmát, továbbá kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével kapcsolatos minden adatkezelés megfelel a jelen tájékoztatóban és a hatályos jogszabályokban meghatározott elvárásoknak.

Az Interprodukt-2004 Kft. adatkezelési alapelvei összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos hazai jogszabályokkal, így különösen az alábbiakkal:

•             2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról (Info tv.)

•             2013. évi V. törvény a Polgári Törvénykönyvről (Ptk.)

•             1997. évi CLV. törvény a fogyasztóvédelemről (Fgytv.)

•             2000. évi C. törvény a számvitelről (Sztv.)

 •             2001. évi CVIII. törvény az elektronikus kereskedelmi szolgáltatások, valamint az információs társadalommal összefüggő szolgáltatások egyes kérdéseiről (Eker tv.)

•             2008. évi XLVIII. törvény a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól (Grt.)

 

Társaságunk az adatvédelem terén az Európai Parlament és a Tanács természetes személyeknek a személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről és az ilyen adatok szabad áramlásáról, valamint a 95/46/EK rendelet hatályon kívül helyezéséről (általános  adatvédelmi rendelet) 2016/679 rendeletének rendelkezéseit az adatkezelés során minden körülmények között szem előtt tartja.

Jelen dokumentum az Ön személyes adatainak kezeléséről és az azzal kapcsolatos jogairól ad az Európai Unió és a hazai jogszabálynak megfelelő tájékoztatást.

II.            Adatkezelő

Az Ön adataival kapcsolatos adatkezelést az Interrodukt-2004 Kft. végzi.

Név: INTERPRODUKT-2004 Kereskedelmi Korlátolt Felelősségű Társaság

Székhely: 6722 Szeged Kálvária sgt.30

Cégjegyzékszám: 06-09-010152

A bejegyző bíróság megnevezése: Csongrád Megyei Bíróság mint Cégbíróság

Adószám: 13191360-2-06

Telefonszám: 0662670808

Email cím: adatkezeles@interprodukt.hu

 

III.          Adatvédelmi tisztviselő    

Az adatvédelmi tisztviselővel bármikor kapcsolatba léphet az alábbi elérhetőségek valamelyikén:

Interprodukt-2004 Kft.

Szeged Moszkvai krt.4

telefon: 06-62/670-808

email cím: adatvedelem@izipakk.hu

 

 

  1. Az Interprodukt-2004 Kereskedelmi Kft. által meghirdetett állásra történő jelentkezés

    A kezelt adatok köre:

    név, cím, e-mail cím, telefonszám, születési hely, idő, anyja leánykori neve, neme, adóazonosító, iskolai végzettsége, szakmai tapasztalat, LinkedIn Facebook, Youtube fiók (opcionális), önéletrajzban, motivációs levélben megadott egyéb adatok.

    Az adatkezelés jogalapja:

    Az érintett önkéntes hozzájárulása (Info tv. 5. § (1) bekezdés a) pontja)

    Az adatkezelés célja:

    Interprodukt-2004 Kft. által meghirdetett álláspályázatra történő jelentkezés, kiválasztási folyamatban történő részvétel, a Interprodukt-2004 Kft saját weboldalán, kapcsolatfelvételi űrlapon történik a www.izipakk.hu honlapon. Az adatok kezelésének célja új munkatársaink keresése, kiválasztása.

    A pályázó több csatornán tudja jelentkezését megtenni:

    –          személyesen a Moszkvai krt.4 szám alatti telephelyünkön leadott önéletrajzával,

    –          interneten keresztül a  honlapunk kapcsolatfelvételi oldalán ( http://izipakk.hu/kapcsolat/ ).

    – interneten a cégünk közösségi oldalán ( https://www.facebook.com/izipakk/ )

    –          a fejvadász cégeknél történő jelentkezéssel

    Az adatkezelés időtartama:

    Az érintett hozzájárulásának visszavonásáig, legfeljebb a papír alapú önéletrajz átvételétől, elektronikusan a rendszerbe történő feltöltéstől, frissítéstől számított egy évig. Amennyiben a pályázó végül felvételt nyer, úgy személyes adatainak kezelésére a továbbiakban elsődlegesen a munkajogi jogszabályi rendelkezések irányadóak.

    Az adatszolgáltatás módja:

    önkéntes

    Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a megadott adatok valóságtartalmáért Önt felelősség terheli. Hiányos-, téves, továbbá valótlan adatszolgáltatás a kiválasztási eljárásból való kizárást, valamint a munkaviszony megszüntetését vonhatja maga után.

    Személyes adatainak módosítását (helyesbítését), illetve törlését a regisztrációt követően bármely időpontban kérheti.

    NAIH szám:

  2. Jogorvoslat

Ha Ön, mint érintett, gyakorolni kívánja a GDPR és az Info tv. értelmében Önt megillető jogokat, bármikor adatvédelmi tisztviselőnkhöz fordulhat a III. pontban található elérhetőségeken, amelyhez semmiféle nyomtatványt nem kell kitöltenie. Felhasználóinkat a következő jogok illetik meg:

•             Az adatfeldolgozásra vonatkozó információkhoz és a feldolgozott adatokhoz való jog (hozzáférési jog, GDPR 15. cikk),

•             Pontatlan adatok helyesbítéséhez vagy a hiányos adatok kiegészítéséhez való jog (helyesbítéshez való jog, GDPR 16. cikk),

•             A személyes adatok törlésének kéréséhez való jog, illetve – amennyiben a személyes adatokat nyilvánosságra hozták – annak a joga, hogy az adatokat kezelő más adatkezelőket a törlésre irányuló kérésről tájékoztassák (törléshez való jog, GDPR 17. cikk),

•             Az adatfeldolgozás korlátozásának kéréséhez való jog (az adatkezelés korlátozásához való jog, GDPR 18. cikk),

•             Annak joga, hogy az érintett a rá vonatkozó személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá hogy kérje ezeknek az adatoknak egy másik adatkezelőhöz történő továbbítását (az adathordozhatósághoz való jog, GDPR 20. cikk),

•             Az adatfeldolgozás elleni tiltakozás joga az adatfeldolgozás leállítása érdekében (tiltakozáshoz való jog, GDPR 21. cikk),

•             Az Ön által adott hozzájárulás tetszőleges visszavonásának joga az Ön hozzájárulása alapján folytatott adatfeldolgozás leállítása érdekében. A hozzájárulás visszavonása a visszavonást megelőzően folytatott adatfeldolgozás törvényességét nem érinti (a hozzájárulás visszavonásának joga, GDPR 7. cikk).

•             A felügyeleti hatóságnál történő panasztétel joga, amennyiben Ön úgy ítéli meg, hogy az adatfeldolgozás a GDPR vagy Info tv. rendelkezéseibe ütközik (a felügyeleti hatóságnál történő panasztételhez való jog, GDPR 77. cikk).

 

Az érintett a jogainak megsértése esetén az adatkezelő ellen bírósághoz fordulhat. A per elbírálása a törvényszék hatáskörébe tartozik (Csongrád Megyei Bíróság mint Cégbíróság szerint a per az érintett lakóhelye vagy tartózkodási helye szerinti törvényszék előtt is megindítható. A bíróság az ügyben soron kívül jár el.

Ha az adatkezelő az érintett adatainak jogellenes kezelésével vagy az adatbiztonság követelményeinek megszegésével másnak kárt okoz, köteles azt megtéríteni. Ha az adatkezelő az érintett adatainak jogellenes kezelésével vagy az adatbiztonság követelményeinek megszegésével az érintett személyiségi jogát megsérti, az érintett az adatkezelőtől sérelemdíjat követelhet. Az érintettel szemben az adatkezelő felel az adatfeldolgozó által okozott kárért is. Az adatkezelő mentesül a felelősség alól, ha a kárt az adatkezelés körén kívül eső elháríthatatlan ok idézte elő. Adatkezelő nem téríti meg a kárt annyiban, amennyiben az a károsult szándékos vagy súlyosan gondatlan magatartásából származott.

Jogorvoslati lehetőséggel, panasszal a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál lehet élni:

Név: Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság

Székhely: 1125 Budapest, Szilágyi Erzsébet fasor 22/C.

Levelezési cím: 1530 Budapest, Pf.: 5.

Telefon: 06.1.391.1400

Fax: 06.1.391.1410

E-mail: ugyfelszolgalat@naih.hu

Honlap: http://www.naih.hu

 

2018. május 2.

Adatvédelmi nyilatkozat

 

 

1. Általános információk

 

  1. BevezetésKöszönjük weboldalunk és online szolgáltatásaink (weboldalunk, webáruház, hírlevél, közösségi médánk) iránti érdeklődését. A megadott adatok nélkülözhetetlenek ahhoz, hogy kiváló szolgáltatást tudjunk nyújtani. Azonban számunkra a legfontosabb érték vevőink bizalma. A vevők adatainak védelme és azok, a vevők által elvárt módon történő felhasználása, a legfőbb prioritás számunkra. Ennek megfelelően a következő adatvédelmi nyilatkozat célja tájékoztatást nyújtani vevőink számára a személyes adatok kezeléséről, valamint az adatkezeléssel kapcsolatban az Európai Unió általános adatvédelmi rendelete (GDPR) és az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (a továbbiakban: Info tv.) által biztosított jogokról.

     

     

  2. AdatkezelőMi, az  Interprodukt-2004 Kereskedelmi Kft. (6722 Szeged Moszkvai krt.4.), a GDPR és az Info tv. szerint adatkezelő, ezért felelősséggel tartozunk a jelen dokumentumban ismertetett adatkezelésért.

     

  3. Adatvédelmi tisztviselő

Bármikor kapcsolatba léphet adatvédelmi tisztviselőnkkel az alábbi elérhetőségeken:

  • Interprodukt-2004 Kereskedelmi Kft.. adatvédelmi tisztviselő, 6722 Szeged Kálvária sgt.30 , telefon:06-62/670-808 e-mail: adatvedelem@izipakk.hu.

 

2. A személyes adatok kezelése weboldalunk felkeresése során

 

Weboldalunk felkeresése és online szolgáltatásaink igénybe vétele rögzítésre kerül. Az Ön termináleszköze (például számítógép vagy mobiltelefon) által használt IP-cím, a dátum és idő, termináleszköze böngészőjének típusa és operációs rendszere, valamint a felkeresett oldalak kerülnek rögzítésre. Az adatokat adatbiztonság, valamint online szolgáltatásaink optimalizálása és javítása érdekében gyűjtjük. Az adatkezelés jogalapját a GDPR 6. cikk (1) bekezdés f) pontja, valamint az Info tv. 6. § (1) bekezdés b) biztosítja. Jogos érdekünk, hogy óvjuk weboldalunkat és javítsuk szolgáltatásainkat. Minden egyéb adatkezelés – az anonim formában történő, statisztikai célú adatkezelés kivételével – kizárólag az itt foglalt adatvédelmi nyilatkozatnak megfelelően történik. Ezen túlmenően kizárólag akkor történik személyes adatok tárolása, ha azokat Ön önkéntesen, például regisztráció, felmérés, online jelentkezés részeként vagy szerződés teljesítése céljából bocsátja rendelkezésünkre. Megfelelő műszaki óvintézkedéseket tettünk annak biztosítása érdekében, hogy a regisztrációhoz vagy egyéb szolgáltatásokhoz történő bejelentkezéskor kódolva, vagyis illetéktelen hozzáféréssel szemben védettek legyenek az adatok. Az alábbiakban további információk találhatóak, különösen az általunk használt technológiákkal kapcsolatban.

 

  1. Hírlevélre történő feliratkozásAmennyiben szeretne, feliratkozhat hírlevelünkre weboldalunkon ( https://www.izipakk.hu ) az ott található regisztrációs űrlap kitöltésével. Ha kitölti a regisztrációs űrlapot és rendelkezésünkre bocsátja személyes adatait vagy a vevőként történő regisztrációjakor hozzájárult ahhoz, hogy hírlevelet küldjünk az Ön számára, e-mailt fog kapni tőlünk az Ön által megadott e-mail címre. A hírlevélre történő feliratkozás véglegesítéséhez a kapott e-mailben található „feliratkozás megerősítése” linkre kell kattintani. A regisztrációs űrlapon megadott személyes adatok kezelésére kizárólag a hírlevélnek az Ön e-mail címére történő küldése céljából kerül sor abban az esetben, ha Ön hozzájárulását adta az adatkezeléshez. Az adatkezelés jogalapját a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, valamint az Info tv. 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja. A hírlevelek küldéséhez az info@izipakk.hu-t használjuk. A hírlevélszolgáltatásunk az The Rocket Science Group, LLC, Mailchimp (Cím: 675 Ponce de Leon Ave NE, Suite 5000, Atlanta, GA 30308 Egyesült Államok) szolgáltatása végzi. Amikor Ön megnyit egy hírlevelet, egy ún. követőkód („tracking pixel”) kerül alkalmazásra. Ez a következő adatokat menti a „The Rocket Science Group, LLC”: e-mail cím, hírlevél, megnyitás dátuma és időpontja. A hírleveleinkben található linkek nyomon követési információkat tartalmaznak, melyek segítségével megállapíthatjuk, hogy különösen mely linkek érdekelték Önt, amelyekre rákattintott. A nyomon követési link segítségével a következő adatok tárolása történik az The Rocket Science Group, LLC Mailchimp-ben: e-mail cím, hírlevél, link, dátum és idő. Az Ön személyes adatait kizárólag addig tároljuk, amíg a „leiratkozás” linkre kattintva le nem iratkozik a hírlevélről. E link megtalálható minden egyes tőlünk kapott hírlevél alján. Amennyiben Ön leiratkozik, személyes adatai indokolatlan késedelem nélkül törlésre kerülnek. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy személyes adatainak törlését követően nem fog tőlünk több hírlevelet vagy kupont kapni.

     

  2. Kapcsolatfelvételi űrlapAmennyiben fel szeretné venni velünk a kapcsolatot, ezt a honlapunkon ( http://izipakk.hu/kapcsolat/ ) található kapcsolatfelvételi űrlap segítségével tudja megtenni. A kapcsolatfelvételi űrlapon megadott személyes adatok kezelésére kizárólag a megkeresésére történő válaszadás céljából kerül sor abban az esetben, ha Ön hozzájárulását adta az adatkezeléshez. Az adatkezelés jogalapját a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, valamint az Info tv. 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja.

     

  3. Internetes áruházÖn használhatja internetes áruházainkat és termékeket rendelhet a következő linkeken: http://izipakkwebshop.hu. Az internetes áruházakban megadott személyes adatok kezelésére kizárólag az Önnel való szerződéskötés és e szerződés teljesítése céljából kerül sor. Az adatkezelés jogalapját a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontja biztosítja. Ahhoz, hogy létrejöhessen velünk egy szerződés és azt teljesíthessünk, Önnek meg kell adnia személyes adatait. Az Ön személyes adatai nélkül nem tudjuk feldolgozni rendelését és nem jöhet létre Önnel szerződés. Az Ön személyes adatait kizárólag az Önnel megkötött szerződés teljesítéséig tároljuk, kivéve, ha jogszabály az Ön adatainak további tárolását írja elő számunkra a hatóságok (pl. adóhatóság) részére történő adatszolgáltatás miatt. Az Ön személyes adatainak – jogszabályi kötelezettség alapján – történő tárolásának és hatóságok részére történő továbbításának a jogalapját a GDPR 6. cikk (1) bekezdés c) pontja, valamint az Info tv. 5. § (1) bekezdés b) pontja biztosítja. Amennyiben Ön szerződést köt velünk, címadatait logisztikai szolgáltatóink részére továbbítjuk annak érdekében, hogy megbízásunkból ki tudják szállítani az Ön által megrendelt árucikkeket. Ezen adatkezelés az Önnel létrejött szerződés teljesítéséhez szükséges, és jogalapját a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontja biztosítja. Az Ön személyes adatait kizárólag a megrendelt árucikkek kiszállításáig tárolják logisztikai szolgáltatóink, kivéve, ha jogszabály az Ön adatainak további tárolását írja elő logisztikai szolgáltatóink számára a hatóságok (pl. adóhatóság) részére történő adatszolgáltatás miatt. Amennyiben Ön szerződést köt velünk és hitelkártyás fizetést választ (és amennyiben elérhető ez a fizetési mód), hitelkártyájának adatait továbbítjuk az Ön kártyáját kibocsátó hitelkártya-társasághoz a fizetése feldolgozása céljából. Ezen adatkezelés az Önnel létrejött szerződés teljesítéséhez szükséges, és jogalapját a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontja biztosítja. Az Ön személyes adatait kizárólag a fizetés feldolgozásáig tárolja a hitelkártya-társaság, kivéve, ha jogszabály az Ön adatainak további tárolását írja elő a hitelkártya-társaság számára a hatóságok (pl. adóhatóság) részére történő adatszolgáltatás miatt. Amennyiben Ön szerződést köt velünk és átutalással történő fizetést választ, az Ön banki adatait továbbítjuk az Ön bankjához a fizetése feldolgozása céljából. Ezen adatkezelés az Önnel létrejött szerződés teljesítéséhez szükséges, és jogalapját a GDPR 6. cikk (1) bekezdés b) pontja biztosítja. Az Ön személyes adatait kizárólag a fizetés feldolgozásáig tárolja a bankja, kivéve, ha jogszabály az Ön adatainak további tárolását írja elő a bankja számára a hatóságok (pl. adóhatóság) részére történő adatszolgáltatás miatt.

     

  4. Vevőfiók regisztrációjaInternetes áruházunk igénybe vételéhez nem kötelező vevőfiók használata, azonban ha vevőfiókot hoz létre, internetes áruházunk használatakor nem kell minden alkalommal elküldeni számunkra személyes adatait. Ha kitölti a regisztrációs űrlapot (werbáruházas rendelés alatt vagy előtt) és rendelkezésünkre bocsátja személyes adatait, e-mailben felhasználónevet és jelszót fog kapni tőlünk az Ön által megadott e-mail címre. A felhasználóneve az emailcímével fog megegyezni. A vevőfiók regisztrációjának befejezéséhez a kapott e-mailben található „fiók aktiválása” linkre kell kattintani. A fiókjába felhasználóneve és jelszava segítségével tud bejelentkezni. A regisztrációs űrlapon megadott személyes adatok kezelésére kizárólag a vevőfiókja létrehozása és fenntartása céljából kerül sor abban az esetben, ha Ön hozzájárulását adta az adatkezeléshez. Az adatkezelés jogalapját a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, valamint az Info tv. 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja. A személyes adatok megadása nem kötelező. Ön nem köteles megadni számunkra a személyes adatait, továbbá a személyes adatok megadása nem szükséges jogszabályi vagy szerződéses követelmények teljesítéséhez vagy szerződés megkötéséhez. Amennyiben Ön nem bocsátja rendelkezésünkre a személyes adatait, az semmilyen következménnyel nem jár Önre nézve, mindössze azzal, hogy nem fogunk tudni regisztrálni vevőfiókot az Ön számára. Az Ön személyes adatait kizárólag vevőfiókja megszüntetéséig tároljuk. Vevőfiókját megszüntetni az ügyfélkacsolatunkkal való kapcsolatfelvétellel lehetséges: https://izipakkwebshop.hu/pages/ugyfelszolgalat. Amennyiben Ön megszünteti fiókját, személyes adatai indokolatlan késedelem nélkül (1-2 munkanapon belül) törlésre kerülnek. Felhívjuk a figyelmét arra, hogy a megszüntetést követően többé nem fogja tudni használni a vevőfiókját.

     

  5. Sütik és nyomon követésAnnak érdekében, hogy vonzóbbá tegyünk honlapunkat az Ön számára és lehetővé tegyünk bizonyos funkciók használatát, úgynevezett „sütiket” használunk különböző oldalakon. Ezek kis szövegfájlok, melyeket az ön termináleszközén tárolunk. Egyes általunk használt sütik törlődnek a böngészés befejeztével, vagyis a böngésző bezárásával (ún. ideiglenes sütik). Más sütik az ön eszközén maradnak és lehetővé teszik számunkra vagy partnercégeink számára, hogy felismerjék az Ön böngészőjét a következő látogatás alkalmával (állandó sütik). Böngészőjét beállíthatja úgy, hogy tájékoztatást kapjon a sütik elhelyezéséről és eldönthesse, hogy elfogadja-e a sütiket vagy bizonyos esetekben vagy általában elutasítsa a sütiket. További információkat internetböngészője súgójában találhat. Amennyiben nem fogadja el a sütiket, weboldalunk használhatósága korlátozott lehet. A következőkben bemutatjuk az egyes sütiket.

    Megkülönböztetünk szükséges és promóciós sütiket. A szükséges sütik a weboldalunk megfelelő működéséhez szükségesek. Az ilyen sütik elutasítása esetén megváltozik a felhasználói élmény weboldalunk böngészésekor és ezért bizonyos szolgáltatások nem lesznek elérhetőek weboldalunkon.

    A promóciós sütiket a későbbiekben ismertetjük. A „sütitájékoztatónk” elfogadásával Ön hozzájárul az adatok sütiken keresztül történő kezeléséhez. Az adatkezelés jogalapját a GDPR 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, valamint az Info tv. 5. § (1) bekezdés a) pontja biztosítja.

    A Google Inc. („Google”) által biztosított Google Analytics internetes elemző szolgáltatást is igénybe vesszük. A Google Analytics szintén sütiket használ. A sütik által az Ön weboldalhasználatával kapcsolatban létrehozott információk általában egy USA-beli Google-szerverre kerülnek, és ott tárolják őket. Ezt megelőzően a Google lerövidíti az Ön IP-címét az Európai Unió tagállamain és az Európai Gazdasági Térségről szóló megállapodás részes államain belül. Teljes IP-címet csak kivételes esetekben továbbítanak lerövidítés céljából a Google USA-ban található szervereire. A Google a weboldal üzemeltetője megbízásából ezen információk alapján értékeli az Ön weboldalhasználatát, és weboldalaktivitással kapcsolatos jelentéseket készít, valamint további weboldal- és internethasználattal kapcsolatos szolgáltatásokat nyújt a weboldal üzemeltetője számára. Az Ön böngészője által a Google Analytics szolgáltatása révén továbbított IP-címet nem kapcsolják össze a Google más adataival. A böngészője megfelelő beállításainak kiválasztásával Ön elutasíthatja a sütik használatát. Ön megtilthatja azt is, hogy a Google gyűjtse és feldolgozza a sütik által létrehozott és az Ön weboldalhasználatára vonatkozó adatokat (beleértve az Ön IP-címét). Ehhez töltse le és telepítse a következő linken található beépülő böngészőmodult: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en

     

    AdWords ügyfélként a Google Conversion Tracking eszközt, a Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA; „Google”) által biztosított szolgáltatást használjuk. A Google AdWords az https://izipakkwebshop.hu és https://izipakk.hu/ oldalait a Google reklámfelületén jeleníti meg. Amikor Ön egy Google hirdetésre kattintva lép be a honlapunkra, a Google Adwords egy sütit („konverziós süti”) helyez el az Ön által használt eszközön. Ez a süti 30 nap múlva jár le. A sütit személyazonosításra nem használjuk. Ameddig a süti érvényben van, amikor Ön bizonyos oldalakat felkeres, mi és a Google látjuk, hogy valaki rákattintott a hirdetésre, amely átirányította a felhasználót a saját oldalunkra. Minden AdWords ügyfél eltérő sütit kap. A sütiket ezért az AdWords ügyfelek honlapjain keresztül nem lehet nyomon követni. A konverziós süti által összegyűjtött információk alapján konverziós statisztikákat hoznak létre a konverziós nyomon követést választó AdWords ügyfelek részére. Az AdWords ügyfelek látják, hogy hány felhasználó kattintott rá a saját hirdetésükre és lett átirányítva egy adott oldalra a konverziós azonosító segítségével.

     

    Önhöz ugyanakkor semmiféle személyazonosításra alkalmas információ nem jut el. Amennyiben nem kíván részt venni a nyomon követési folyamatban, elutasíthatja, hogy a rendszer az ehhez szükséges sütit elhelyezze – például beállíthatja a böngészőjét, hogy az ne engedélyezze sütik automatikus elhelyezését. A konverziós sütik elhelyezését úgy is megakadályozhatja, hogy a böngészőjében beállítja a „googleadservices.com” domain-ről származó sütik blokkolását.

     

    Ennek érdekében saját szerverünkön sütiket tárolunk, amelyek alapján elemezni tudjuk, hogy Ön és más felhasználók hogyan használják a honlapunkat. Ezeknek a sütiknek a segítségével a weblapunk használatára vonatkozó információkat a rendszer rögzíti és továbbítja a szolgáltató által üzemeltetett szerverre, ahol azokat tárolják. A szolgáltató az összegyűjtött információk segítségével ajánlatokat helyez el a nevünkben más weboldalakon, elsősorban banner hirdetések formájában. A sütik segítségével a rendszer kizárólag álnevesített információkat gyűjt, amelyek technikai információkat tartalmaznak, pl. a hirdetési gyakoriságot, a megjelenítés dátumát és a felhasználó által használt böngésző, illetve operációs rendszer típusát. Az álnevesített adatok semmilyen körülmények között sem kapcsolhatók össze az Ön személyes adataival.

     

     

  6. Linkek közösségi média szolgáltatókhoz / közösségi média böngésző bővítményekhezWeblapunk az alábbi közösségi hálózatokhoz (a továbbiakban: „közösségi hálózatok”) tartozó beépülő böngésző bővítményeket használja:

    Facebook (üzemeltető: Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA)

    Google My Business (üzemeltető: Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, USA)

    Az Ön adatainak maximális védelme érdekében olyan műszaki megoldásokat alkalmazunk, amelyek biztosítják, hogy az adatok a közösségi böngésző-bővítményeken keresztül az adott közösségi hálózat szolgáltatójához történő átvitelére kizárólag akkor kerülhessen sor, ha Ön a közösségi böngésző-bővítményeket előzőleg aktiválta. A közösségi böngésző-bővítmények eredetileg nincsenek aktiválva, és azok külön aktiválás nélkül nem lépnek kapcsolatba a Facebook vagy más közösségi hálózat-üzemeltetők szervereivel. Ha Ön ezeket a deaktivált böngésző-bővítményeket a weblapunkon a „Közösségi oldalak aktiválása” gombra történő kattintással bekapcsolja, ezzel hozzájárul az ebben a szakaszban említett személyes adatainak a közösségi hálózatokhoz történő továbbításához. Ebben az esetben az adatfeldolgozás jogalapja a GDPR 6. cikke 1. bekezdés a) pontja, valamint az Info tv. 5. § (1) bekezdés a) pontja. Az aktiválást követően a közösségi böngésző-bővítmények kapcsolatba lépnek az adott közösségi hálózattal. Ezt követően újabb kattintással ajánlást küldhet az adott közösségi hálózaton belül. Amennyiben a weblapunk felkeresésekor már be van jelentkezve valamilyen közösségi hálózatra, nem jelenik meg a belépéssel kapcsolatos további párbeszédablak. Ön a „Közösségi oldalak kikapcsolása” gombra kattintva bármikor visszavonhatja a hozzájárulását. A kezdetben kikapcsolt közösségi böngésző-bővítmények aktiválásakor a bővítmények kapcsolatba lépnek a közösségi hálózatok által használt szerverekkel. Mindegyik közösségi böngésző-bővítmény az adott közösségi hálózathoz továbbítja az adatokat. Semmilyen ráhatásunk nincs arra, hogy az adott közösségi hálózat mennyi adatot gyűjt össze a közösségi böngésző-bővítmény segítségével. A közösségi hálózatok tudomásunk szerint hozzájutnak az arra vonatkozó információkhoz, hogy Ön jelenleg és a korábbiakban mely weblapjainkat látogatja vagy kereste fel. Minden egyes közösségi böngésző-bővítmény aktiválásakor egy egyedi azonosítóval ellátott süti kerül fel a számítógépére az adott weblap felkeresésekor. Ez teszi lehetővé, hogy a közösségi háló az Ön felhasználói szokásait feltérképezze. Nem zárható ki, hogy az így készült felhasználói profilt a közösségi hálózat hozzárendelje az Ön személyes adataihoz, még akkor is, ha Ön egy későbbi időpontban első ízben regisztrál az adott közösségi hálózatra.

     

    Amennyiben a weblapunk felkeresésekor már be van jelentkezve valamilyen közösségi hálózatra, előfordulhat, hogy az adott közösségi hálózat üzemeltetője az Ön látogatását a közösségi böngésző-bővítmény aktiválásakor hozzárendeli az Ön fiókjához. Közösségi böngésző-bővítmény funkciók (pl. a „Like” gomb, hozzászólás) használatakor az erre vonatkozó információk az Ön böngészőjéről közvetlenül továbbítódnak az adott közösségi hálózatra, ahol tárolásra kerülnek. Ugyanez történik akkor, amikor a megfelelő ikonra történő kattintással előhívja a közösségi média üzemeltető weblapját.

     

    A közösségi hálózatok a közösségi böngésző-bővítmények aktiválását követően akkor is megkaphatják és tárolhatják az Ön által használt eszköz IP címét és a böngészőre és operációs rendszerre vonatkozó információkat, ha Ön nem tagja a közösségi hálózatnak. Ha a közösségi hálózatok által történő adatgyűjtés, adatfeldolgozás és az adatok felhasználása körét és célját illetően az Ön az adatvédelemmel kapcsolatos jogairól és jogorvoslati lehetőségeiről szeretne tájékozódni, kérjük, olvassa el az adatvédelemre vonatkozó tájékoztatást.

     

    Weblapjaink a Facebookra, a Google Map, Google My Business-re irányító egyszerű linkeket is tartalmaznak. Ilyen esetben kizárólag akkor kerül sor adatok továbbítására az említett közösségi média-üzemeltetőkhöz, amikor Ön az adott ikonra (pl. a Facebook esetében az „f” ikonra, a Google Plus esetében a „+1” ikonra) kattint. Amikor Ön rákattint az adott ikonra, az adott közösségi média-üzemeltető oldala felugró ablak formájában nyílik meg. Ezeken az oldalakon Ön az adott közösségi média-üzemeltető szabályzatának megfelelően a termékeinkkel kapcsolatos információkat tehet közzé.

     

  7. Az adatok címzettjeiA fenti 2.a) és b) bekezdésekben említett célok elérése érdekében szolgáltatókat – azaz a GDPR és az Info tv. értelmében adatfeldolgozókat – veszünk igénybe például a felhő tárhely-szolgáltatások, platform és karbantartási szolgáltatások, e-mail és SMS szolgáltatások, ügyfélszolgálati és telefonos kapcsolattartó szolgáltatások vagy a személyre szabott hirdetésekkel kapcsolatos szolgáltatások céljából. A szolgáltatókkal kötött szerződésekben szereplő rendelkezések révén biztosítjuk, hogy az általunk igénybe vett szolgáltatók a személyes adatokat az európai adatvédelmi törvénynek megfelelően dolgozzák fel a magas szintű adatvédelem biztosítása érdekében, még olyan esetekben is, amikor a személyes adatokat olyan országba továbbítják, ahol az adatvédelem szintje ettől eltérő, és amelyet illetően az EU Bizottsága nem fogadott el megfelelőségi határozatot. A személyes adatokat más címzettek részére nem továbbítjuk, kivéve azokat az eseteket, amikor erre a törvény kötelez. A nemzetközi adattovábbítással kapcsolatos megfelelő biztosítékokra vonatkozó további információkkal kapcsolatban kérjük, forduljon adatvédelmi tisztviselőnkhöz az alábbi e-mail címen: adatvedelem@izipakk.hu

     

  8. Kötelező/önkéntes adatszolgáltatás és megőrzési időszak

 

  • 1.)Google Analytics
  • 2.)Google AdWords

A személyes adatok megadása nem kötelező. Ön nem köteles a személyes adatait megosztani cégünkkel, és ilyen adatszolgáltatásra törvényes vagy szerződéses előírás sem kötelez (kivéve internetes áruházunk használatakor, amelyhez a 2.c) szakaszban említett adatokat biztosítania kell a szerződés teljesítéséhez). Amennyiben Ön úgy dönt, hogy nem adja meg a személyes adatait, ez semmiféle következménnyel nem jár az Ön részére azon kívül, hogy nem tudja igénybe venni a szolgáltatásainkat. A weblapunkon megadott személyes adatokat kizárólag addig őrizzük meg, ameddig erre szükség van annak a célnak az eléréséhez, amelynek érdekében az adatot feldolgozták. Amennyiben figyelembe kell venni a kereskedelmi és adóügyi jogszabályokban előírt megőrzési időszakokat is, a megőrzési időszak bizonyos adatok esetén akár 10 évre is kiterjedhet. Eltérő megőrzési időszakra lehet szükség továbbá az INTERPRODUKT-2004 Kft. jogos érdekeinek védelme (pl. az adatbiztonság megőrzése, az adatok illetéktelen felhasználásának megelőzése vagy bűnelkövetők elleni peres eljárás lefolytatása) miatt. A jogi, törvényes vagy szerződéses tárolási kötelezettség alapján tárolt adatokhoz illetéktelen személyek nem férhetnek hozzá.

 

3. Felhasználói jogok

Ha Ön, mint érintett, gyakorolni kívánja a GDPR és az Info tv. értelmében Önt megillető jogokat, bármikor adatvédelmi tisztviselőnkhöz fordulhat az 1. c) pontban található elérhetőségeken, amelyhez semmiféle nyomtatványt nem kell kitöltenie. Felhasználóinkat a következő jogok illetik meg:

 

  • Az adatfeldolgozásra vonatkozó információkhoz és a feldolgozott adatokhoz való jog (hozzáférési jog, GDPR 15. cikk),
  • Pontatlan adatok helyesbítéséhez vagy a hiányos adatok kiegészítéséhez való jog (helyesbítéshez való jog, GDPR 16. cikk),
  • A személyes adatok törlésének kéréséhez való jog, illetve – amennyiben a személyes adatokat nyilvánosságra hozták – annak a joga, hogy az adatokat kezelő más adatkezelőket a törlésre irányuló kérésről tájékoztassák (törléshez való jog, GDPR 17. cikk),
  • Az adatfeldolgozás korlátozásának kéréséhez való jog (az adatkezelés korlátozásához való jog, GDPR18. cikk),
  • Annak joga, hogy az érintett a rá vonatkozó személyes adatokat tagolt, széles körben használt, géppel olvasható formátumban megkapja, továbbá hogy kérje ezeknek az adatoknak egy másik adatkezelőhöz történő továbbítását (az adathordozhatósághoz való jog, GDPR 20. cikk),
  • Az adatfeldolgozás elleni tiltakozás joga az adatfeldolgozás leállítása érdekében (tiltakozáshoz való jog, GDPR 21. cikk),
  • Az Ön által adott hozzájárulás tetszőleges visszavonásának joga az Ön hozzájárulása alapján folytatott adatfeldolgozás leállítása érdekében. A hozzájárulás visszavonása a visszavonást megelőzően folytatott adatfeldolgozás törvényességét nem érinti (a hozzájárulás visszavonásának joga, GDPR 7. cikk).
  • A felügyeleti hatóságnál történő panasztétel joga, amennyiben Ön úgy ítéli meg, hogy az adatfeldolgozás az ÁAR rendelkezéseibe ütközik (a felügyeleti hatóságnál történő panasztételhez való jog, GDPR 77. cikk).

 

A megrendeléshez szükséges adatfelvétel során az Interprodukt-2004 Kft. a következő adatokat rögzíti a Megrendelőkről:

A Megrendelő azonosításához szükséges adatokat:

  • Név (család- és keresztnév)
  • Szállítási cím
  • Elektronikus levelezési cím (emailcím)
  • Telefonszám

Választhatóan, opcionálisan megadható adatokat:

  • Egyéb közlendő (a Megrendelő megjegyzése)
  • Számlázási név (cégnév)
  • Adószám a számlázáshoz.

A megrendelések kiszállítása érdekében az Interprodukt-2004 Kft. a következő adatokat bocsátja a megrendelések kiszállítását szervező és végrehajtó teljesítési segédjeinek (MPL futárszolgálat) rendelkezésére:

  • Megrendelő neve
  • A teljes szállítási cím
  • Egyéb közlendő
  • A megrendelés összetétele, a megrendelés összege szállítási díjjal együtt
  • Megrendelő telefonszáma.

A Szállító megrendeléskor kizárólag azokat az információkat kéri a Megrendelőtől, amelyek feltétlenül szükségesek a rendelés lebonyolításához. Ezeket az adatokat harmadik fél számára a Szállító nem adja ki és titkosan kezeli. Ez alól kivételt képeznek azok az információk, melyek az adott termék kézbesítéséhez vagy egyébként kiszállításához feltétlenül szükségesek.

Kik vagyunk

A weboldalunk címe: http://izipakk.hu

Melyek azok a személyes adatok, amiket gyűjtünk és milyen céllal gyűjtjük ezeket

Hozzászólások

Hozzászólás beküldésekor a hozzászólási űrlapban megadottakon kívül begyűjtésre kerül a hozzászóló IP címe és a böngészőazonosító karakterlánc a kéretlen tartalmak kiszűrése céljából.

Egy személytelenített, az e-mail címből előállított karakterlánc (hashnek szokás nevezni) kerül továbbításra a Gravatar szolgáltatás felé, ha ez az oldalon használatban van. A Gravatar szolgáltatás feltételei az alábbi címen tekinthetőek meg: https://automattic.com/privacy/. A hozzászólás elfogadása után, a hozzászólásunk tartalma és a profil képünk is megjelenik nyilvánosan.

Média

Amennyiben regisztrált felhasználó által kerül kép feltöltésre a honlapra, kerülni kell az az olyan EXIF-eket, amelyekben GPS pozíció adatok is szerepelnek. A honlap látogatói ezeket letölthetik és kinyerhetik a helyadatokat a honlapon található képekből.

Kapcsolatfelvételi űrlapok

Sütik

Hozzászólás írása után a honlap a megadott nevet, e-mail és web címet sütiben eltárolja. A tárolás csak kényelmi célokat szolgál, hogy a következő hozzászóláskor ne kelljen automatikusan kitölteni. A sütik lejárati ideje 1 év.

Ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be is vagyunk jelentkezve erre a honlapra, akkor átmeneti sütiket állítunk be, annak érdekében, hogy megállapítsuk, hogy a böngésző elfogadja-e a sütiket. Ezek a sütik nem tartalmaznak személyes információt, és törlődnek, ahogy bezárjuk a böngészőt.

A honlapra történő bejelentkezéskor több sütit hozunk létre, amely elmenti a bejelentkezési információt és a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit. A bejelentkezési sütik két napig érvényesek, a szerkesztőfelület megjelenítési opcióit tároló süti egy évig. Amennyiben az “Emlékezz rám” opciót bejelöljük, a bejelentkezés két hétig folytatódik. Kijelentkezéskor a bejelentkezési sütik eltávolításra kerülnek.

Amennyiben bejegyzést vagy oldalt szerkesztünk, egy újabb sütit tárol el a böngészőnk. Ez a süti nem tartalmaz személyes adatot, egyszerűen csak a bejegyzés azonosító számát tárolja, amelyet szerkesztettünk. Egy nap múlva jár le az érvényessége.

Más honlapokról származó beágyazott tartalmak

A honlapon elérhető bejegyzések külső forrásból származó beágyazott tartalmakat (pl. videók, képek, cikkek stb.) használhatnak. A külső forrásból származó beágyazott tartalmak pontosan úgy viselkednek, mintha meglátogattunk volna egy másik honlapot.

Ezek a webhelyek lehetséges, hogy adatot gyűjtenek a látogatókról, sütiket vagy harmadik féltől származó követőkódot használnak, figyelik a beágyazott tartalommal kapcsolatos felhasználói viselkedést, ha rendelkezünk felhasználói fiókkal és be vagyunk jelentkezve az oldalra.

Analitika

Google Analytics-t használunk statisztikai célokra.

Kivel osztjuk meg a felhasználói adatokat?

Mennyi ideig őrizzük a személyes adatot

Ha hozzászólunk, a hozzászólás és annak metaadatai nem meghatározható ideig a rendszerben maradnak. Ennek célja, hogy az összes ezt követő bármely hozzászólás általunk megismertté és jóváhagyottá váljon, azaz ne kerüljön fel a moderálandó hozzászólások listájára.

A honlapon regisztrált felhasználók (ha vannak ilyenek) személyes adatai a saját felhasználói profiljukban is tárolásra kerülnek. Minden felhasználó megtekintheti, szerkesztheti vagy törölheti a személyes adatait bármikor (kivéve, hogy nem változtathatja meg a saját felhasználói nevét). A honlap rendszergazdái ezen információkat szintén megtekinthetik és szerkeszthetik.

Milyen jogokkal rendelkezik a felhasználó a saját adatai kapcsán

A weboldalon regisztrált fiók vagy hozzászólás írása esetén kérhető a személyes adatok export fájlban történő megküldése, amely bármilyen adatot tartalmaz, amit korábban a felhasználó rendelkezésünkre bocsátott. Kérhető továbbá, hogy bármilyen korábban megadott személyes adatot töröljük. Ez nem vonatkozik azokra az adatokra, amelyeket adminisztrációs, jogi vagy biztonsági okokból kötelező megőriznünk.

Hová továbbítjuk az adatokat?

A látogatók által beküldött hozzászólásokat automatikus spamszűrő szolgáltatás ellenőrizheti. Az adatokat, hírlevél-feliratkozáshoz szükséges személyes adatokat (keresztnév és emailcím) a MailChimp levelezőrendszere felé továbbítjuk, biztonságos adatkapcsolaton, mivel az kezeli hírlevél-küldő rendszerünket.