Március 15-i hosszú hétvége!

Hosszú hétvége lesz nálunk! A március 15-i ünnep miatt a következőképp fog alakulni a nyitva tartásunk: Március 15-én, pénteken: ZÁRVA leszünk Március 16-án szombaton: ZÁRVA leszünk NYITÁS: március 18-án, reggel 8-kor!

Bővebben...

-33%-os kedvezmény a harmadik hónapig (március végéig)

Legyen szó gyönyörű szalvétákról, elegáns asztalközépekről vagy stílusos tányéralátétekről, mindezeket most elképesztően kedvezményes áron szerezheted be a webáruházunkból Március végéig -33%-al olcsóbbak az összes FATO termékeink! Nem csak romantikus vacsorákhoz, hanem esküvőkre, családi eseményekhez, üzleti ebédekhez is kiválóak eme prémium szalvéták, asztalterítők és asztalközepek! Vásárolj be MOST: https://izipakkwebshop.hu/collections/33-os-fato-akcio-januar-februar-marcius

Bővebben...

2023-as ÜNNEPI NYITVATARTÁSUNK!

Mi leszállítjuk NEKTEK az Ünnepeket, csak fontos tudni, hogy mikor leszünk még elérhetőek a következő pár hétben. Az Ünnepi nyitvatartásunk az alábbiak szerint fog alakulni: December 23-án NYITVA 12:00 óráig December 25-26-án ZÁRVA December 27-28-29-én NYITVA 8-17 óráig December 30-án NYITVA 8-12 óráig Január 1-én ZÁRVA NYITÁS: január 2-án!

Bővebben...